За хабарництво: СБУ в Одесі затримала декана, яка вимагала зі студентів гроші

Здирниця систематично вимагала від 300 до 1500 доларів від абітурієнтів за зарахування їх на навчання та здачу академічної різниці.

На місці події. Фото: прес-службаСлужба безпеки України спільно з військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону затримала на хабарі декана одного з інститутів Одещини, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Служби безпеки України. Здирниця систематично вимагала від 300 до 1500 доларів від абітурієнтів за зарахування їх на навчання та здачу академічної різниці, а також від студентів – за здачу заліків та іспитів.

Правоохоронці затримали хабарницю під час одержання 900 доларів США від двох абітурієнтів в одному з одеських ресторанів, де жінка святкувала своє призначення на посаду директора вишу. Про апетити декана свідчить те, що отримавши хабар, вона почала вимагати додаткові 500 доларів за здачу академічної різниці. Тривають обшуки на робочому місці та помешканні затриманої. Планується оголосити зловмисниці про підозру. Слідчі дії тривають.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...