За цим стоїть Росія: Голова ФБР виступив з сенсаційною заявою про втручання Кремля у вибори президента США

Очільники ЦРУ, Національної розвідки та ФБР прийшли до одностайної згоди з приводу "масштабу, характеру і цілей російського втручання" у виборчу кампанію у США.

Голова ФБР Джеймс Комі. Фото:www.tweaktown.com

Глава ФБР Джеймс Комі і директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер підтримали заяви ЦРУ про те, що Росія вплинула на результат виборів в США з метою добитися перемоги Дональда Трампа. Про це пише Русская служба ВВС, інформують Патріоти України.

Як повідомляють інформагентства, глава ЦРУ Джон Бреннан на цьому тижні зустрівся з Комі і Клеппером, і вони прийшли до одноголосної думки з приводу "масштабу, характеру і цілей російського втручання" у виборчу кампанію.

"Ми втрьох також домовилися, що наші відомства, поряд з іншими, повинні сфокусуватися на проведенні ретельного розслідування цього питання за дорученням президента [Барака] Обами, яке веде глава нацрозвідки", - йдеться в листі Бреннана до співробітників ЦРУ.

Раніше в п'ятницю Обама заявив, що Вашингтон вживатиме відповідні заходи проти російських хакерів, які намагалися втрутитися у виборчий процес в США.

В адміністрації президента США заявляють, що російський президент Володимир Путін міг брати безпосередню участь в хакерській операції, що мала на меті втручання у виборчий процес в Сполучених Штатах.

Російська влада заперечує звинувачення в причетності до хакерських атак під час американської передвиборчої кампанії.

Обраний президент США Дональд Трамп раніше відмахнувся від доповіді ЦРУ, в якій стверджується, що російські хакери намагалися вплинути на хід кампанії в інтересах кандидата-республіканця.

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...