"Задача - стать №1": Терорист Стрєлков-Гіркін про те, що Путін проситиме у Трампа

Москва намагатиметься повернутися на рейки 2014 року - до подій на Майдані і вимагатиме зняття санкцій.

Що очікувати від "дружби" Путіна і Трампа. Фото: ЖЖ.

Перемога одіозного Дональда Трампа стала не тільки ТОП-новиною в світі, вона ще й показала всім зрілість американців і їх політиків, реальну можливість жити в демократичній країні і навіть викликала заздрість у всьому світі. Так, російські націоналісти відкрито визнали, що заздрять жителям Америки, які довели всім, що вони не "електоральне стадо", на відміну від РФ. У своєму ЖЖ терорист Ігор Стрєлков-Гіркін пише, що з 9 листопада в Кремлі панує радісний оптимізм, передають Патріоти України.

"Як-не-як, з колишньою адміністрацією відносини були настільки зіпсовані, що з новою гірше буде вже навряд чи, а шанс поліпшити їх, напевно, є ... Упевнений, прямо зараз трудівники підрозділів АП ... кропають і компілюють "нову дорожню карту", яку Володимир Володимирович буде передавати "другові-Дональду", - пише Стрєлков.

За його прогнозами, Москва намагатиметься повернутися на рейки 2014 року, до подій на Майдані. Натомість Кремль готовий буде визнати Трампа "за головного "не "понарошку", а "всамдєлє" і тим самим припинити "бунт в лакейській".

При цьому у Путіна пред'являть чотири умови примирення. Перше - глобальне прощення за все, що сталося за останні два роки. Президент РФ захоче знову стати "рукостисканим", а чиновники з його адміністрації - зняття санкцій. До слова, для цього Вашингтону потрібно визнати анексію Криму.

Натомість на такий широкий жест з боку Білого дому Москва "поверне" Донбас назад до складу України на правах бодай формальної автономії і закриє очі на все, що потім Київ робитиме з регіоном.

Сирії теж варто приготуватися, попереджає Стрєлков. Путін м'яко "зіллє" свого друга Башара Асада і приєднається до очолюваної США "антитерористичної коаліції".

"Як "плату" за всі "поблажки і послаблення" для нашої лакейської елітки Путін запропонує Трампу "руку і серце" від імені РФ із зобов'язаннями "служити вірно і без міркувань" в будь-якій якості. Хоча б і в якості "кийка" проти Китаю", - резюмував Стрєлков.

Загалом, за словами терориста, Путін зробить все, щоб стати № 1 для Трампа.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...