Загнані в кут? Новинський та члени "Опоблоку" звернулися до влади з критикою щодо траншу МВФ

Після того, як ГПУ заявила про зняття недоторканості з деяких членів фракції, опозиційні нардепи вдалися до нової критики влади

Фото: grom-ua.org

Нардеп Вадим Новинський на своїй фейсбук-сторінці написав, що "Опоблок" зареєстрував проект постанови ВР з вимогою до керівництва держави оприлюднити зміст угод з МВФ. Про це повідомляють Патріоти України.

Новинський розповів про "соціальний геноцид", "розпродажу за копійки держмайна", але забув згадати, що члени фракції "Опоблоку" є найближчими товаришами Януковича, який саме їм і розпродав держмайно (заводи тощо), яке зараз намагається повернути ГПУ.

Щодо соціальної кризи, Новинський також забув зауважити, що саме за його гроші живе УПЦ МП, у лавах якої є ті, хто підтримує бойовиків, та яка розхитує єдність держави. Напад Новинського на владу держави є просто невдалою відповіддю на звинувачення на власну адресу, вважають експерти. До чого ще вдасться політик, щоб відвернути увагу від своїх "гріхів", залишається тільки здогадуватись.

"Вместе с коллегами по фракции «Оппозиционный блок» зарегистрировали проект постановления Верховной Рады с требованием к Правительству раскрыть содержание соглашений с Международным Валютным Фондом.

По неофициальной информации, широко распространенной в отечественных СМИ, речь идет о драконовской, очень похожей на социальный геноцид, пенсионной реформе, о новом повышении тарифов, о распродаже за гроши отечественного гос сектора, в том числе прибыльных предприятий, и, что самое главное, об открытии рынка земель сельхоз назначения.

В годы Великой Отечественной Войны украинские черноземы эшелонами вывозились из Украины. Теперь же и вывозить не нужно будет - нынешняя власть, затыкая дыры своего бездарного управления страной, готова пустить с молотка главное достояние украинского народа - землю", - пише Новинський.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...