Загострення в зоні АТО: Терористи б'ють по Авдіївці із гранатометів

Бойовики активно обстрілюють українські позиції.

Ілюстрація: ЖЖ

Загострення в зоні АТО: по Авдіївці б'ють гранатомети Бойовики обстрілюють позиції сил АТО із забороненої зброї Всього за минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по українським військовим. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"З настанням сутінок бойовики активно обстрілювали наші позиції поблизу Авдіївки та Опитного з великокаліберних кулеметів, гранатометів та 82-мм мінометів. А ближче до опівночі бандити вдарили по наших укріпленнях на тій ділянці лінії розмежування з мінометів калібру 120 мм", - наголошується в повідомленні.

У Красногорівці терористи застосовували автоматичні станкові гранатомети, зенітні установки, також там "працював" снайпер. Українських військових, які несуть службу в районі Зайцевого, бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів і озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях сил АТО неподалік Широкиного, з гранатометів - поблизу Гнутового. Під Новотроїцьким терористи застосували зенітну установку.

Поблизу Станиці Луганської бойовики били з великокаліберних кулеметів і гранатометів. Упродовж минулої доби було зафіксовано 9 розвідувальних БПЛА бойовиків. З початку цієї доби вже зафіксовано не менше 8 випадків застосування бойовиками зброї.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...