Загострення в зоні АТО: Терористи обстріляли Авдіївку із заборонених мінометів

Неспокійно було і в районі Майорська.

Терористи. Фото: ЖЖЗа минулу добу бойовики здійснили 23 обстріли позицій сил АТО. Зокрема, бойовики на Донецькому напрямку здійснили 16 обстрілів, на Маріупольському 5 та 2 на Луганському, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО.

Одним із найпомітніших на мапі бойових дій населених пунктів залишається Авдіївка. Саме тут по опорних пунктах сил АТО було завдано 6 вогневих ударів із ворожих мінометів. Поєднуючи заборонену зброю калібру 120 мм та 82 мм незаконні збройні формування посилювали інтенсивність вогню стріляниною із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Обстріли бійців Збройних Сил України на цьому напрямку відбулися також із кулеметів великого калібру в районі Майорська, а із ручних та автоматичних гранатометів у напрямку Луганського, Зайцевого, Опитного, Новгородського та шахти Бутівка.

На Маріупольському напрямку бойовики завдали вогневого удару із мінометів по захисниках Широкиного, а на Луганщині, використовуючи своїх снайперів та вогонь зі стрілецької зброї, обстріляли Трьохізбенку і Станицю Луганську. З метою утримання займаних районів оборони сили АТО 4 рази відкривали вогонь у відповідь на ворожі провокації, використовуючи стрілецьку зброю.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...