Загроза "русского мира" зберігається: Названо три українських міста із зони ризику (відео)

Одеса, Маріуполь і Харків перебувають у зоні ризику, оскільки Москва може влаштувати там низку провокацій із метою розхитати обстановку.

Євген Карась. Скріншот.

Росія втратила час для повномасштабного вторгнення на підконтрольну Києву територію України. Але Одеса, Маріуполь і Харків перебувають у зоні ризику, оскільки Москва може влаштувати там низку провокацій із метою розхитати обстановку. Таку думку в ефірі "Обозреватель. LIVE" висловив ветеран АТО, екс-боєць батальйону МВС "Гарпун", активіст Євген Карась, передають Патріоти України.

За його словами, в разі політичної кризи в Україні Кремль не втратить можливості використовувати це з вигодою для себе. У Росії вже почалася підготовка до президентських виборів, сказав ветеран АТО, а нинішній лідер РФ Володимир Путін не може ігнорувати зростаюче невдоволення росіян соціальними проблемами.

"Зараз найбільше в зоні ризику Одеса, Маріуполь... У Путіна може початися передвиборча істерія, коли йому треба зовнішніми перемогами, новими окупаціями, захистом "русского мира" перекрить внутрішні проблеми. У Росії зараз гаряче і там багато незадоволених", - заявив активіст.

Кремль "прикрив все "кришкою" ватного перемогобісся", але всередині все одно залишається купа провалів. Це вони можуть компенсувати агресивними діями", - наголосив Карась,

"Можливо, будуть важкі бої за Маріуполь. Можливо, спробують "підпалити" Харків... Цього не треба виключати?? Війна нібито далеко, але з іншого боку наш противник ще має сили, плани його не змінилися... Це надовго, будуть ще серйозні виклики для нас. Потрібно до цього готуватися", - додав ветеран АТО.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...