​Захід буде в шоці: Порошенко підписав закон про е-деклараціях для антикорупціонерів

Законопроект у редакції «Народного Фронта», котрий характеризується ЄС та США як антидемократичний був оперативно підписаний головою держави.

Президент Порошенко підписав закон про внесення змін до статті 3 Закону України "Про запобігання корупції", згідно з яким члени антикорупційних громадських організацій зобов'язані подавати електронні декларації про доходи, зазначають Патріоти України.

Про це повідомляється на сторінці відповідного законопроекту на офіційному порталі Верховної Ради.

У графі "Проходження" зазначено, що "закон підписаний". Наголошується, що 27 березня закон "повернуто з підписом від Президента".

Однак прес-служба Порошенка нічого не повідомляє про підписання цього скандального закону. Відзначається, що сьогодні президент провів зустріч з громадськими активістами з приводу змін до закону про електронні декларації.

"Оскільки зобов’язання для заповнення електронних декларацій представниками громадських організацій з’являється лише з 2018 року, за пропозицією Президента України, сторони домовилися створити робочу групу за участі представників громадських організацій, народних депутатів та представників Адміністрації Президента з метою опрацювання узгоджених змін до цього закону", - наголошується на сайті.

Однак, якщо вірити сайту Верховної Ради, робоча група Банковій вже не потрібна.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...