Західний кордон перекрито повністю: ще одна область приєдналася до блокування російських фур (відео)

Активісти готові блокувати російські вантажі, поки не припиняться будь-які економічні відносини з Росією.

До блокування російських фур приєднається Одещина. Ілюстрація:www.rbc.ua

Завтра на теренах всієї Одеської області планується повномасштабна блокада російських вантажівок. Про це в ефірі Громадського ТБ заявив один з організаторів блокади керівник одеського відділення "Правого сектора" Сергій Стерненко, інформують Патріоти України.

"Завтра вже розгортаємо на теренах нашої області повномасштабну блокаду. Сьогодні в нас був більш розвідувальний день", – сказав він, при цьому додавши, що за сьогодні активісти розвернули три російські фури.

Стерненко уточнив, що на даний момент працює один блокпост. Однак вже від завтра їх буде як мінімум два. "Ми будемо блокувати російські вантажі, поки не припиняться будь-які економічні відносини з Росією", – додав він.

Щодо кваліфікації дій учасників акції блокади з боку поліції та прикордонників, то Стерненко повідомив, що наразі ніяких проваджень чи якихось інших дій з боку правоохоронних органів не планується.

Наразі блокада російських фур на Закарпатті продовжується, а крім того, акції приєднався Львів та Дніпропетровськ. Також у Сумах активісти приєдналися до блокади російських вантажівок. Також активісти влаштували подібну акцію на в'їзді в Одесу.

Після цього Росія заборонила проїзд українських вантажівок по своїй території.

Міністерство інфраструктури уже розпочало консультації з ЄС щодо транзиту вантажівок Росії, а Кабмін України ухвалить рішення щодо ситуації з транзитом вантажівок у понеділок.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...