Захотів жити: Бойовик "ЛНР" здався українським спецслужбам під впливом майбутньої дружини

Чоловік вирішив повернутися до мирного життя.

СкріншотЧерговий бойовик "ЛНР" скористався програмкою СБУ "Тебе чекають вдома" і повернувся на підконтрольну Україні територію, повідомляють Патріоти України.

Як повідомили в прес-службі відомства, за визнанням самого колишнього бойовика в липні 2014 року він був захоплений так званими "ополченцями", які майже тиждень незаконно утримували і знущалися над ним.

Після фізичного і психологічного тиску чоловік погодився вступити до незаконних збройних формувань терористів ЛНР, в якому ніс службу на блокпостах.

Відзначається також, що перебуваючи на окупованій території, він познайомився з майбутньою дружиною, з якою вони разом вирішили повернутися до мирного життя.

"Подружжя закликає всіх, хто ще перебуває у складі незаконних збройних формувань, скласти зброю і скористатися програмою Служби безпеки України", - підкреслили у відомстві.


"Картина зовсім інша": Українські аналітики звинувачують владу в нереалістичних новинах з поля бою, - СNN

вівторок, 30 квітень 2024, 9:50

Аналітики вважають, що повідомлення про окремі інциденти можуть маскувати загальну картину на фронті, передають Патріоти України. Як пише CNN, російські війська досягли успіхів щонайменше в трьох точках на східному напрямку українського фронту. Тактич...

Насправді удвічі вищі? Західна розвідка сумнівається, що Зеленський озвучив реальні втрати ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 9:48

Кількість загиблих військових в Україні зростає з обох сторін. Під час критично важливих битв Росія залучає хвильові атаки з погано підготовленими військовими та зазнає великих втрат, намагаючись захопити українські позиції. "Тактика м'ясорубки" стала ...