"Захисник бідних" знову може потрапити на нари: НАБУ взялося за "подвиги" Рабіновича (документ)

Розслідування розпочато 17 січня 2018 року за ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) і ч.3 ст. 368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу України.

Вадим Рабінович. Фото:Dp.vgorode.ua - VgorodeНаціональне антикорупційне бюро України веде розслідування незаконного збагачення народного депутата Вадима Рабиновича і внесення ним недостовірних даних в електронну декларацію. Про це повідомив в Facebook нардеп Сергій Каплін, опублікувавши відповідні документи, зазначають Патріоти України.

"Спеціальна антикорупційна прокуратура повідомила, що доручила НАБУ розслідувати два кримінальні провадження стосовно Вадима Рабіновича. Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. САП здійснює процесуальне керівництво розслідувань", - написав Каплін.

Так, згідно з відповіддю САП, розслідування розпочато 17 січня 2018 року за ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) і ч.3 ст. 368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу України.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...