Закон для всіх один: Черкаські патрульні оштрафували керівника обласної поліції

​Водія керівника черкаської поліції оштрафували за паркування в забороненому місці.

Патрульні оштрафували керівника Черкаської поліції. Фото: Антикор.

Патрульна поліція оштрафувала водія виконуючого обов'язки керівника Головного управління Національної поліції у Черкаській області Валентина Кожухівского. Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Черкаській області, передають Патріоти України.

"Службовий автомобіль Валентина Кожухівського був припаркований в недозволеному місці - біля Черкаської обласної державної адміністрації", - йдеться в повідомленні.

Водій Кожухівського припаркував автомобіль, очікуючи начальника. Патрульні поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення. За парковку в недозволеному місці він отримав постанову про накладення штрафу у розмірі 225 гривень.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...