Законослухняний: Добкін запевнив, що віддав слідчим всі документи у справі про 600 га землі

Йдеться про справу щодо розкрадання землі, яка тягнеться з 2014 року.

Михайло Добкін. Фото:tsn.ua

Народний депутат Михайло Добкін передав слідчим, які прийшли з обшуком, необхідні документи у справі про махінації з землею. Про це він повідомив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Я спитав, чому ви з обшуком, чому не затребуєте документи. Я спитав, що вони хочуть і добровільно передав їм всі документи, які вони запросили", - зазначив Добкін, додавши, що слідчий погодився з неможливістю проводити обшуки в домі нардепа без спеціальної процедури.

Він підтвердив, що йдеться про справу щодо розкрадання 600 га, яка тягнеться з 2014 року.

Також Добкін поділився жартом, який народився у зв'язку з обшуками у його матері та мера Харкова Геннадія Кернеса

"Знаєте, як у нас жартують у Харкові? Що відкрили справу проти Авакова, а обшуки проводять у Добкіна і Кернеса", - сказав нардеп.

Як повідомлялося раніше, сьогодні зранку в Харкові силовики проводять обшуки в приміщеннях, що належать високопоставленим чиновникам, зокрема у мера Геннадія Кернеса. Інформація про обшук у матері нардепа Михайла Добкіна не підтвердилася.

Водночас наразі Геннадій Кернес підозрюється лише по одній справі, яка слухається в суді, додаткових підозр йому не висувалось.

У МВС України попереджають, що сьогоднішній обшуки у мера Харкова Геннадія Кернеса не останні. І зазначають, що в харківській мерії виявили махінації з 600 га.

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...

"Давайте спочатку побачимо...": У Байдена різко змінили позицію щодо ідеї спікера Джонсона про допомогу Україні та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 22:27

Адміністрація президента США хоче спершу побачити законопроєкти Джонсона, перш ніж робити остаточні висновки. Білий дім різко змінив позицію стосовно ідеї спікера Палати представників США Майка Джонсон щодо пакета з чотирьох окремих законопроєктів про ...