Закони скреп: У Держдумі запропонували карати за образу "національної гордості" РФ

На думку Віталія Мілонова, в РФ спостерігається ситуація, коли "ставляться під сумнів явища, що стосуються духовної спадщини країни і її престижу, які раніше вважалися непорушними".

Віталій Мілонов. Фото:soft495.ru

Скандальний депутат Держдуми (яка визнана нелегітимною в Україні. - ред.) Віталій Мілонов зібрався внести на розгляд парламенту законопроект про захист образи "національної гордості" Росії. Відповідна інформація з'явилася на сайті Московского комсомольца, інформують Патріоти України.

На думку політика, в РФ спостерігається ситуація, коли "ставляться під сумнів явища, що стосуються духовної спадщини країни і її престижу, які раніше вважалися непорушними".

У прес-службі Милонова наголосили на необхідності прийняття закону про покарання за образу "національної гордості", оскільки деякі росіяни використовують свою публічність і ЗМІ "для наклепу" або "однозначної антиросійської діяльності, при цьому їхні виступи правопорушенням не вважаються".

Відзначається, що в перелік явищ, образа яких має переслідуватися за законом, включені - "історія Великої Вітчизняної війни, честь армії, наукові досягнення, пам'ять про найбільші трагедії, жертви репресій і пам'ять про загиблих у катастрофах".

У соцмережі критично поставилися до законодавчої ініціативи одіозного депутата. Так, голова російського Оргкомітету в Благодійному фонді допомоги постраждалим від нацизму і фашизму ім. Г.Вальца Олександр Забара написав на своїй сторінці в Facebook: "Як на мене так депутат Мілонов - це жива образа національної гордості Росії".

"І вся Держдума (разом) з ним", - зазначив інший коментатор.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...