Закрити всі лазівки: Експерт пояснив, у чому мета нових антиросійських санкцій

Тиск на Кремль буде посилюватися.

Ілюстрація: ЖЖ

Нові санкції проти Росії покликані обмежити можливості, які знайшли в РФ для їхнього обходу. Про це заявив Грегорі Грушко, виконавчий директор американської фінансової фірми HWA, що керувала фінансовими фірмами в Росії й Україні, в інтерв'ю Радіо Свобода, повідомляють Патріоти України.

"Насамперед мета нових санкцій - це закриття тих лазівок, які російська система знайшла за останні кілька місяців", - сказав він. За його словами, йдеться "про створення компаній-одноденок, про створення компаній, що номінально реєструються в Гонконзі та в Індії, які здійснюють торговельні та фінансові операції, насправді представляючи інтереси російських компаній, російської держави, але під чужим прапором".

Нагадаємо, Комітет постійних представників країн Євросоюзу ухвалив рішення продовжити ще на півроку санкції проти російських компаній і громадян за порушення територіальної цілісності і суверенітету України.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...