​«Залізний Толік» підпорядкував собі всі злочинні потоки в області, - Тука про екс-главу луганського УВС

Колишній начальник Головного управління МВС в Луганській області Анатолій Науменко "кришував" всі корупційні схеми в області, включаючи контрабанду. А прізвисько заробив не через «залізний характер»

Георгій Тука

Про це написав на своєму сайті голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, зазначають Патріоти України

Ще до свого призначення, я багато розповідей чув про легендарного «Залізного Толіка» (генерала МВС Науменка), який отримав своє прізвисько за любов до металобрухту. За моєю інформацією, ця людина не лише займалась «власним бізнесом», але й підкорила собі всі злочинні потоки, які кришували й інші правоохоронці та підрозділи ЗСУ (в тому числі – контрабанда). Після розстрілу мобільної групи Ендрю, я мав відверту розмову з генералом, під час якої я йому прямо сказав: «я з тобою працювати не буду. У тебе є два шляхи: або піти, зробивши щось корисне для людей, або – піти в такому лайні, в якому ти перебуваєш зараз». Генерал був на стільки переконаний в своїй безкарності, що не дослухався до моїх слів. В результаті, він пішов. Пішов, залишившись легендою всього негативу, що й досі існує в області.

Запропонувавши, замість Науменка, полковника Покиньбороду, я отримав союзника, який так само, як і я, ненавидить корупцію і намагається мені допомагати в цій боротьбі. Кілька місяців ми вдвох боролись за звільнення корумпованих заступників очільника нової поліції. Зробили!

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...