"Залишилося здати Донбас, зазнати поразки в Сирії, ну, а далі Крим. Але цим справа не обмежиться - йдеться про розпад держави", - Гіркін зробив прогноз щодо результатів "перемог" Путіна (відео)

За словами ватажка терористів, вже стало очевидно, що "на Київ Путін не піде", а захопити всі південно-східні регіони України він не здатний.

Гіркін спрогнозував "яскраве" майбутнє для Путіна. Фото: соцмережі.

Зовнішня політика президента РФ Володимира Путіна веде Росію до розпаду та втрати державності. Про це заявив російський терорист Ігор Гіркін в одному зі своїх інтерв'ю, передають Патріоти України із посиланням на Цензор.НЕТ.

За його словами, вже стало очевидно, що "на Київ Путін не піде", а захопити всі південно-східні регіони України він не здатний. "Ну, фронт стане на 100-150 кілометрів західніше. Але фронт, по-перше, залишиться, а по-друге, він подовжиться і жертиме ще більше ресурсів РФ, а санкції - посиляться значно. З огляду на те, що наше виробництво, наша економіка вкрай імпортозалежна, скільки це може тривати?.. Путіна підштовхують до капітуляції. Він пройшов уже щонайменше півшляху, якщо не більше, тією ж дорогою, яку протоптав Мілошевич, залишилося тільки здати Донбас, зазнати ганебної поразки в Сирії, ну, а далі Крим на черзі... Кримом справа не обмежиться, тепер ідеться про крах усієї держави, розпад всієї держави", - заявив Стрєлков.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...