Головне, їм не заважати: Плотницький і Пасічник хочуть ліквідувати один одного найближчим часом

Протистояння між ватажками "молодої республіки" досягло свого апогею.

В "ЛНР" включили Плотницькому зворотній відлік. Фото: uapress.info.

В тимчасово окупованому Луганську спецпідрозділ "МГБ ЛНР" було переведено на посилений варіант несення служби з метою усунення загрози життю самозваному "міністру" "МГБ ЛНР" Леоніду Пасічнику. Про це пише у своєму блозі співголова ГО Дмитро Снєгирьов, передають Патріоти України.

За інформацією аналітичного відділу ГО "Права справа", протягом останнього тижня особиста охорона "міністра" змушена була двічі змінювати номери на автомобілі Пасічника і машинах супроводу. Ці заходи безпеки здійснюються з метою запобігання можливого диверсійного акту щодо об'єкту, що охороняється. Сам Пасічник змушений був поміняти особистого водія.

Особистим водієм "міністра" "МГБ ЛНР" Пасічника працює колишній співробітник СБУ Олексій Бєльський. Свого часу він був особистим водієм екс-начальників облСБУ Леоніда Третяка та Олександра Петрулевича.

Його брат, колишній підполковник СБУ Дмитро Бєльський, екс-начальник 3-го сектора візуального спостереження відділу оперативного документування в СБУ, зараз очолює "відділ оперативного документування МГБ ЛНР".

Зараз Пасічник пересувається в одній з машин охорони, періодично змінюючи як графік, так і маршрути пересування.

18 липня аналітвідділ "Правої справи" оприлюднив інформацію про те, що протистояння між Плотницьким і Пасічником досягло свого апогею. За повідомленнями місцевих джерел "Правої справи", "МГБ ЛНР" розглядає виключно силовий варіант вирішення цієї проблеми, а саме: фізичну ліквідацію лідера протиборчої сторони - тобто Плотницького.

Після появи інформації "Правої справи" про можливу ліквідацію Плотницького співробітниками "МГБ ЛНР", на сайті так званого "міністерства інфраструктури" "ЛНР" була опублікована інформація про те, що співробітники охранки причетні до кришування ринку контрабандного палива, незаконного вивезення вугілля з території "ЛНР" і розкрадання "бюджетних "коштів, виділених урядом самопроголошеної "республіки" на відновлення траси Луганськ-Ізварине.

Найближчим часом Пасічник і Плотницький спробують фізично усунути один одного. Питання тільки в тому, хто виявиться спритнішим. У разі ліквідації одного з конкурентів відповідальність за проведену операцію переведуть на дії української ДРГ або проукраїнського підпілля.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...