Запеклий бій під Зайцевим: Терористи пішли штурмом на сили АТО (відео)

Протистояння тривало майже добу.

Сили АТО. Фото: ЖЖНа Донеччині біля села Зайцеве у середу ввечері бойовики почали штурмувати позиції сил АТО. Вже місяць ця гаряча "нульова" ділянка фронту, яку обороняє окрема мотопіхотна бригада, щоденно потрапляє у зведення штабу АТО, повідомляють Патріоти України.

Вчора один з підпорядкованих бригаді батальйон прийняв штурмове зіткнення, яке розпочалося ввечері, і тривало практично до самого ранку. Про це штаб АТО повідомляє на свої сторінці у Facebook. Під прикриттям кулеметів, гранатометів ворожа піхота пішла у наступ. Проте українським військовослужбовцям вдалося посунути далі сепаратистів з висоти, з якої вони наступали.

Відзначається, що на місці кинутих позицій російських найманців, звідки вони починали атакувати українські позиції, було захоплено ворожі трофеї: це протитанкові керовані ракети призначені для ураження танків та броньованої техніки, та "Шмелі" - вогнемети виробництва 2000 року. Є докази того, що все це виготовлено у Росії, оскільки має відповідне маркування й перебуває на озброєнні армії РФ.


У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...