Запорізькі селяни протестували проти незаконного позбавлення землі (відео)

Учасники акції заявили, що землю, виділену їм у користування ще у 90-тих роках, почали відбирати на користь інших осіб.

У Запоріжжі селяни провели акцію протесту. Скріншот.

Під стінами головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області відбулася акція протесту, організована Михайлівською районною радою, в якій взяли участь понад 300 осіб. До акції також долучилися селяни та фермери з Приморського, Василівського, Приазовського та Токмацького районів області, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Учасники акції протестують проти передання землі, виділеної їм у користування місцевими радами у 1990-х роках, іншим особам. Активісти заявляють, що такі випадки набули поширення по всьому регіону, а також повідомляють про факти хабарництва з боку працівників державної установи.

Виконувач обов'язків голови головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області Яна Дикобаєва під час мітингу звернулася до його учасників із проханням передати до керівництва установи всі наявні документи та свідчення про факти хабарництва у питаннях виділення землі.

Посадовець повідомила, що в управлінні буде запроваджено спеціальну «гарячу лінію» з питань корупції, а також, що частина рішень по конфліктних земельних ділянках наразі вже скасовано.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...