Заради грошей: "Донька Ківалова" кинула чоловіка, щоб повернути арештоване майно

Хитрий план спрацював.

Ілюстрація: ЖЖ

У зв’язку з розлученням суд зняв арешт з нерухомості колишнього прокурора Подільського району Києва Сергія Нечипоренка. Про це пише "Первая инстанция" з посиланням на рішення Солом'янського суду Києва від 23 березня 2016 року, передають Патріоти України.

Клопотання про зняття арешту подала екс-дружина Нечипоренка – Ірина Орєхова, оскільки арештоване майно є її власністю, уточнюють "Наші гроші". Йдеться про 1/2 нежилих приміщень, 1/2 домоволодіння і 1/2 квартири. Адвокат повідомив, що майно заарештовано у лютому 2016 р., але ще в грудні 2015 р. суд визнав шлюб Нечипоренків розірваним. Тому згадана нерухомість уже не є спільним майно подружжя.

Слідчий прокуратури Київської області, за клопотанням якого було накладено арешт, в суд не з’явився і доводи Орєхової не спростував. У листопаді 2015 року прокурора Сергія Нечипоренка затримали за $150 тис. хабара за закриття кримінального провадження щодо розтрати 90 млн грн., виділених на рефінансування "Укргазбанку".

Антон Геращенко стверджував, що Сергій Нечипоренко є родичем народного депутата Сергія Ківалова. Колишню дружину Нечипоренка – Ірину Оєхову – називали позашлюбною донькою Ківлова, хоча сам Ківалов це заперечує. Ірина Орєхова є співзасновницею Міжнародного гуманітарного університету. Ківалов відомий як почесний президент цього університету.

На Міжнародний гуманітарний університет було оформлено розкішний будинок на морському узбережжі в Одесі – так званий "будинок Гаррі Поттера", де активісти знайшли портрети Сергія Ківалова. Сам же Ківалов відношення до будинку заперечив.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...