Заступника керівника НАЗК піймали п'яним за кермом: У Авакова намагаються "зам'яти" справу

Руслан Радецький за кермом Subaru XV виїжджав зі стоянки на бульварі Дружби народів, де був затриманий патрульними.

Р.Радецький. Фото: iPress.ua.

У Києві поліція зловила заступника голови Національної агенції з питань запобігання корупції Руслана Радецького п'яним за кермом. Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Так, за даними ЗМІ, інцидент стався на вулиці Дружби народів у Печерському районі, де Радецький за кермом Subaru XV виїжджав зі стоянки.

«Близько 22:30 він вийшов напідпитку, сів і поїхав. Вони (співробітники патрульної поліції. - Ред.) вискочили з мигалками і перекрили виїзд зі стоянки. Забрали водійські права і запропонували пройти тест на наявність алкоголю в крові, проте той відмовився», - повідомляють джерела.

Крім цього, зазначається, що під час складання протоколу п'яний Радецький намагався сховатися від поліції в будівлі.

«Вони витягли його і склали протокол», - зазначив співрозмовник.

Під час розмови з поліцейськими заступник голови НАЗК весь час комусь телефонував, щоб йому допомогли «зам'яти ситуацію». «Потім кудись поїхав і вже повернувся з довідкою з наркологічного диспансеру, яка нібито підтверджує його тверезість», - додало джерело.

Примітно, що Міністерство внутрішніх справ інформацію про подію не розголошує.

«Схоже, Аваков (глава МВС. - Ред.) намагається його завербувати», - пожартував співрозмовник.

Зазначимо, що будівля НАЗК розташована на бульварі Дружби народів, 28.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...