Зате наш - камікадзе: Канадський прем'єр здивував своєю фізичною формою (фотофакт)

Джастін Трюдо серйозно займається йогою і майстерно виконує складні вправи.

Джастін Трюдо. Фото:slavpeople.com

Канадський прем'єр-міністр Джастін Трюдо вже встиг стати улюбленцем багатьох інтернет-користувачів. І в цьому немає нічого дивного. Гарний, підтягнутий, молодий прем'єр підкорює не тільки своїми зовнішніми даними, але і політичними поглядами. Чоловік виступає за рівність статей і національностей, тепло ставиться до біженців і закликає світ до толерантності. Про це пише сайт Хроніка, передають Патріоти України.

Нещодавно інтернет підірвала фотографія Трюдо за 2013 рік, на якій він, будучи ще кандидатом на пост глави уряду, займається йогою на робочому столі. Джастін майстерно виконав досить складну позу павліна (її також називають маюрасане). Трюдо балансує на руках, утримуючи ними вагу тіла.

Цікаво, що батько Джастіна, п'ятнадцятий прем'єр-міністр Канади П'єр Трюдо також був відомий своєю любов'ю до йоги і позував фотографу в "позі павліна". Пропонуємо вам поглянути на це видовище і подивитися, за що ж канадці так люблять свого прем'єра.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...