Завтра буде названо місто-господар Євробачення-2017

Урядовий брифінг для оголошення результатів конкурсу призначений на 13.00 9 вересня.

9 вересня в 13.00 назвуть місто-господар Євробачення-2017. Ілюстрація: korrespondent.net.

Місто, яке перемогло у конкурсі на право приймати міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, оголосять у п'ятницю, 9 вересня. Брифінг для повідомлення міста-переможця конкурсу відбудеться о 13:00, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, 27 липня Міністерство культури України заявило про перенесення на невизначений термін визначення міста-переможця на проведення Євробачення-2017, назвавши причиною перенесення затримку з фінансовими гарантіями, не уточнивши, якими саме.

Згодом Кабінет міністрів прийняв розпорядження, згідно з яким на проведення Євробачення-2017 передбачено виділити кошти у розмірі не менше 15 мільйонів євро.

Після цього в НТКУ заявили, що місто, яке стане господарем пісенного конкурсу Євробачення-2017, визначать до Дня Незалежності. Однак цього не сталося.

Голова Національної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що місто, яке проведе Євробачення досі не оголосили тому, що у двох міст - Києва та Одеси - практично рівні переваги.

Згодом Аласанія наголосив, що питання про те, яким місто буде приймати Євробачення, є політичним.

Україна отримала право провести Євробачення - 2017 завдяки перемозі української співачки кримськотатарського походження Джамали на попередньому конкурсі.

Росіяни хотіли би вийти на рубежі Вовчанська і Печеніг, - комбат 225-го окремого штурмового батальйону

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:52

Ворог насправді накопичує сили вздовж кордону Харківської і Сумської областей, заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" командир 225-го окремого штурмового батальйону Олег Ширяєв. Водночас, на його думку, росіяни зараз розглядають декілька сценаріїв вторгне...

"Поки війна не прийшла до тебе в дім": Зеленський відповів Фіцо, який висміяв словаків

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:44

Президент України Володимир Зеленський побажав словакам, щоби війна ніколи не прийшла на територію їхньої країни. Про це глава Української держави заявив 10 травня на спільній із президенткою Зузаною Чапутовою пресконференції в Києві, запис якої опублі...