Збіговисько вбивць і фанатиків: Обама закликав "витравити та знищити ІДІЛ"

Це було останнє звернення Обами до Конгресу.

Барак Обама. Фото: geo-politica.info

У зверненні до Конгресу президент США Барак Обама закликав дозволити застосування збройних сил для боротьби з "Ісламською державою", повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Насправді угруповання ІДІЛ - це збіговисько вбивць і фанатиків, яких слід викорінити, витравити і знищити", - заявив президент США.

Обама підкреслив, що всі терористичні організації повинні бути знищені, інакше початок нової світової війни буде мати багато шансів. У зв'язку з цим він звернувся до Конгресу з проханням "дозволити використання збройних сил" проти терористичних організацій.

Зволікання прийняття рішення однозначно призведе до затягування на десятиліття військового конфлікту на Сході, що викличе голод і нову хвилю біженців. Зазначимо, це було останнє звернення Обами до Конгресу. Останній рік його правління відзначений спробою невтручання в іноземні військові конфлікти.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...