"Здрасьте Вам пожалуйста": Суд зобов'язав українську державу компенсувати Януковичам витрати

Згідно з рішенням суду, уряд України має виплатити родині Януковича 6,3 млн грн як компенсацію їхніх витрат у ролі позивачів у справі щодо скасування майнових санкцій.

Віктор Янукович. Фото:http://reportazhyst.com/

Європейський суд справедливості відхилив апеляційну скаргу України щодо рішення стосовно відшкодування нею юридичних витрат екс-президенту Віктору Януковичу і його синам. Про це повідомили в юридичній компанії Joseph Hage Aaronson з посиланням на рішення суду від 5 жовтня, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

Повідомляється, що 25 березня 2015 р. суд ЄС прийняв аналогічне рішення, однак українська сторона його оскаржила в Європейському суді справедливості.

"Згідно з опублікованим вчора рішенням від 5 жовтня 2016 р., Європейський суд справедливості відхилив апеляційну скаргу і підтвердив, що уряд України має не тільки взяти на себе витрати у зв'язку з невдалим вступом у процес, але також і витрати у зв'язку з невдалою спробою апеляції", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, суд ЄС зобов'язав Київ виплатити родині Януковича 6,3 млн грн як компенсацію їхніх витрат у ролі позивачів у справі щодо скасування майнових санкцій. Це рішення було винесено ще в 2015 році. Пізніше Україна оскаржила дане рішення.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...