Оце так: Постраждала у ДТП у Харкові отримала компенсацію і не має претензій до Зайцевої

Постраждала Жанна Власенко на момент аварії була вагітною.

Жанна Власенко. Фото: соцмережі.

Постраждала у ДТП в Харкові в жовтні 2017 року Жанна Власенко отримала 100 тисяч гривень компенсації від Олени Зайцевої. Дівчина просить суд стягнути аналогічну суму з другого водія Геннадія Дронова. Про це повідомляє видання "NewsRoom", передають Патріоти України.

Представники суду отримали від Власенко клопотання, в якому вона вказала, що один з обвинувачених виконав позовні вимоги в повному обсязі. "Олена Зайцева виплатила 100 тисяч гривень і я більше не маю до неї претензій матеріального та морального характеру", - йдеться в документі від імені Власенко.

Адвокат постраждалої вказав, що водій, який скоїв ДТП, зобов'язаний відшкодувати завдані збитки незалежно від визнання ним провини. Суд задовольнив клопотання Власенко.

Постраждала Жанна Власенко на момент аварії була вагітною. Увечері 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше в лікарні померла ще одна постраждала в аварії.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...