"Земельна ділянка Львову відводилась уже двічі. 0,25 млрд лежить на депозиті. За ці гроші можна золотий полігон зробити!", - Гройсман про "цинізм" Садового

Прем'єр наголосив, що коли мер Львова каже, що очікував адекватної реакції, то очевидно мав на увазі, що голова уряду знову буде звертатись до інших міських голів, щоб вони тимчасово прийняли львівське сміття.

Володимир Гройсман. Фото:http://tehnot.com"Хочу пояснити, в чому полягає, на мій погляд, вирішення сміттєвої проблеми для Львова. Все просто." Про це пише у своєму Facebook прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передають Патріоти України, продовжуючи:

Треба розпочати робити новий полігон і це вимагає лише декілька місяців. Земельна ділянка Львову відводилась уже двічі. Кошти у Львова завдяки децентралізації є - тільки біля 0,25 млрд грн лежить на депозиті. За ці гроші можна золотий полігон зробити! Паралельно можна розробляти і більш довгострокові проекти. Треба лише почати щось робити.

Коли пан Андрій каже, що очікував від мене адекватної реакції, то очевидно мав на увазі, що я знову буду звертатись до інших міських голів, щоб вони тимчасово прийняли львівське сміття. Якщо пан Андрій Садовий забув, то я це роблю весь цей час майже кожні два тижня.

А коли кажу йому і самому підключитись до цього, то у відповідь чую - тобі вони не відмовлять, а я перед ними на коліна ставати не буду. Так, мені не відмовляють, але питають - як на довго. І мені все складніше знайти відповідь, бо жодних дій з боку пана Садового ніхто не бачить.

Я просив за ділянки для нього - не підходять. Я просив зайнятись найневідкладнішими проблемами Грибовицького сміттєзвалища, щоб не допустити нових трагедій, а люди побачили, що є намір щось для них зробити, і може тоді пішли на зустріч - в результаті цим займався ДСНС і віце-прем'єр Володимир Кістіон.

Про те, що за французький проект, яким так гордиться пан Андрій, але який не вирішує проблему зараз, я домовлявся, коли був минулої осені у Франції, пан Андрій чомусь мовчить. То я хочу ще раз задати питання - що ще я маю зробити? В чому має полягати моя адекватна відповідь?

Демократи в палаті Представників відреагували на істерики трампістки Грін щодо голосування за відставку спікера Джонсона

понеділок, 29 квітень 2024, 9:05

Жорстку критику спікера з боку трампістів в Конгресі спричинили винесення на голосування законопроекту про фінансування для України. Демократи в Палаті представників США не підтримають спроби відставки республіканця Джонсона, якщо ультраправа депутатка...

У окупантів будуть великі проблеми: ATACMS створить значне навантаження на російські підрозділи ППО, - The Telegraph

понеділок, 29 квітень 2024, 8:56

Надані Україні американські далекобійні ракети ATACMS є складними цілями для перехоплення через високу швидкість польоту, пише The Telegraph, передають Патріоти України. ATACMS, за оцінкою The Telegraph, "не є панацеєю", але створять "значне навантаже...