Згадав і Крим з Україною: Байкер "Хірург" відповів білорусам на заклик заборонити "Нічних вовків" (відео)

Лідер прокремлівських байкерів Олександр Залдостанов заявив, що неможливо заборонити його організацію через заяви одного політика.

Байкер "Хірург" відповів лідеру БНФ на заклик заборонити "Нічних вовків". Фото: belaruspartisan.org.

"Хірург" різко відреагував на заяву лідера білоруської партії БНФ Олексія Янукевича, який просить Генпрокуратуру заборонити "Нічних вовків" на території Білорусі і назвав їх сепаратистами. "Я не сепаратист. Я хочу, щоб Крим і Україна були разом з Росією, а сепаратистами є ті, хто хоче їх стравити між собою. У Білорусі нас ніхто не заборонить, бо не можна по одному провокатору робити висновки про всю країну, - сказав в інтерв'ю Lifenews.ru Залдостанов, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також він додав, що в Білорусі до "Нічних вовків" всі відносяться дуже добре і тепло, а на протязі всього маршруту по цій країні мотоциклісти зустрічали один позитив. "Білорусь" для мене така ж батьківщина, як і Росія, - додав "Хірург". Він назвав Олексія Янукевича "кукарекающим провокатором".

Мову і лексичні звороти Залдостанова треба слухати, а не читати. Повністю бесіда в аудіофайлі.

Вночі 29 квітня по "дорозі на Берлін" прокремлівські байкери в'їхали в Мінськ. Вранці 30 квітня колона з 50 мотоциклістів приїхала до Кургану Слави та поклала квіти. Зустрічали байкерів близько 20 активістів пролукашенківського Білоруського республіканського союзу молоді з прапорами і квітами.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що прес-секретар КДБ Білорусі Дмитро Побяржін пообіцяв звернути увагу білоруських компетентних підрозділів на висловлювання Залдостанова.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...