Жах Кремля набирає реальні обриси: Дуда розповів про поступ проекту "Міжмор'я"

У реалізації цього проекту резидент Польщі найбільшу увагу приділяє поліпшенню інфраструктури і сполучень між країнами регіону.

Анджей Дуда. Фото:www.rbc.ua

Президент Польщі Анджей Дуда переконаний у можливості реалізації ідеї "Міжмор'я" (співпраці країн між Балтійським, Чорним і Адріатичним морями - ред.). Про це він заявив в суботу під час урочистого початку пробігу "Шлях без кордонів" за маршрутом Вітув (Польща) - Оравіца (Словаччина), передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Я вірю, що зможемо реалізувати велику ідею "Міжмор'я", - підкреслив Дуда.

Він зазначив, що напередодні зустрічався з президентом Словаччини Андрієм КІскою і обговорив з ним, серед інших, і питання поглиблення співпраці в ширшому контексті в рамках проекту "Міжмор'я". У реалізації цього проекту Дуда найбільшу увагу приділяє поліпшенню інфраструктури і сполучень між країнами регіону.

Напередодні президент Польщі зазначив, що під час липневого саміту "Міжмор'я" у Вроцлаві головним питанням буде інфраструктура.

"Ми будемо говорити про сполучення "Північ-Південь", а також про поліпшення комунікації між Балтійським, Чорним і Адріатичним морями", - підкреслив Дуда.

Як відомо, "Міжмор'я" є одним з основних проектів на міжнародній арені, який Дуда розпочав реалізувати після обрання президентом в 2015 році.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...