Жертв режиму не забути: У Москві на марші Нємцова майорить прапор України (фото)

"Товариш з прапором України ходить по Пушкінській: всім це байдуже, крім фотографів", - прокоментував Смирнов знімки.

На мітингу. Фото: ТвіттерУ Москві в марші пам'яті Бориса Нємцова, російського опозиційного політика, убитого рік тому, взяв участь активіст з прапором України. Про це написав у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, опублікувавши відповідні фото, повідомляють Патріоти України.

"Товариш з прапором України ходить по Пушкінській: всім це байдуже, крім фотографів", - прокоментував Смирнов знімки. "На акції пам'яті Нємцова - активіст з прапором України", - пишуть в Twitter "Радіо Свобода", також публікуючи фотографію.

Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, в центрі Москви проходить траурний марш, присвячений річниці вбивства Бориса Нємцова. Під час маршу кожен бажаючий зможе заповнити бланк з вимогою до влади встановити меморіальну дошку на місці загибелі політика. Крім того акції, присвячені Нємцову, пройдуть в ряді інших російських міст, а також в Києві, Одесі, Вашингтоні, Нью-Йорку, Берліні, Кельні, Лондоні, Парижі, Римі та інших містах світу.

Російський опозиціонер Борис Нємцов був застрелений 27 лютого 2015 року в центрі Москви. У справі про вбивство Нємцова заарештовано п'ять осіб, включаючи Заура Дадава, якого слідство вважає безпосереднім виконавцем злочину. Замовником вбивства, на думку слідства, був боєць батальйону "Північ" Руслан Мухудінов, місцезнаходження якого не встановлено.



Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...