Жертва "хунтобандерівщини": Суд продовжив арешт запальної подружки Симоненка за підозрою у сепаратизмі

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою продовжено на 50 діб.

Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід підозрюваній у сепаратизмі екс-нардепу від Компартії України Аллі Александровській. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 50 діб", - повідомили у прокуратурі.

Як відомо, за матеріалами слідства, Александровська разом з оголошеним у розшук сином Олександром намагалася підкупити депутатів Харківщини для прийняття звернень до парламенту і до президента щодо змін у Конституцію з федералізації.

30 червня Київський райсуд Харкова обрав для Александровської тримання у СІЗО на час досудового слідства.

12 липня суд зобов'язав начальника СІЗО забезпечити Александровській право на меддопомогу. Через день її доставили в лікарню швидкої допомоги на обстеження, після чого повернули до СІЗО.

У серпні Київський райсуд Харкова залишив у силі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою екс-нардепа від КПУ Алли Александровської: утримання у СІЗО на два місяці без права на заставу.

Оборона Вовчанська: Прикордонники показали, як знищили два російських танки, котрими загарбники атакували найближче до держкордону місто Харківщини (відео)

четвер, 16 травень 2024, 1:45

Прикордонники-аеророзвідники знищили два російських танки, з яких окупанти обстрілювали околиці міста Вовчанськ на Харківщині. . Пілоти розвідувальних БпЛА переслідували ворожу техніку до місця стоянки і за першої ж нагоди нанесли вогневе ураження.

Не зважаючи потуги з москви: Шикарна яхта Медведчука "Royal Romance" перейшла під синьо-жовтий прапор. В АРМА пояснили значення прецеденту для України

четвер, 16 травень 2024, 0:18

92-метрова яхта "Royal Romance" набула статусу українського судна. Це означає національну приналежність судна, на яке поширюється юрисдикція України. . Заарештована яхта "Royal Romance", яка належала проросійському політику Віктору Медведчуку, отримал...