Жертви "русского мира": В РНБО оголосили жахливі цифри убитих терористами українців на Донбасі

Насправді остаточної цифри вбитих ніколи не буде відомо. Люди, які не зрадили Батьківщині - Україні, зникали кожен день.

Російські окупаційні війська знищили життя на Донбасі. Фото: eva.ruНа засіданні Міжпарламентської асамблеї Верховної Ради України, сейму Литовської Республіки, Сейму та Сенату Польщі перший заступник секретаря РНБО Михайло Коваль зробив приголомшливу заяву, що протягом двох років проведення АТО на Донбасі терористи спільно з російськими військовими вбили близько 10 тисяч українців, про це повідомляють Патріоти України.

"Уже більше двох років наша країна є ціллю російської агресії. За цей час бойовики і російські господарі вбили 10 тисяч українців, більш ніж 20 тисяч поранено", - сказав Коваль і нагадав, що близько 2 мільйонів громадян України були змушені тимчасово покинути свої будинки.

Він додав, що сьогодні в Україні з боку Росії триває "гібридна війна" і Кремль продовжує реалізацію своїх планів щодо руйнуванню української незалежності та повернення нашої країни до "своєї геостратегічної орбіті".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...