Зять Трампа Кушнер також має зв'язки з РФ, - The New York Times

Джаред Кушнер в компанії з колишнім радником з нацбезпеки Майклом Флінном зустрічався з російським послом в США Сергієм Кисляком.

Джаред Кушнер і Іванка Трамп. Фото: Us Weekly.

Хмари над новим президентом США Дональдом Трампом в зв'язку з контактами людей з його команди з Росією згущуються все більше. Як виявилося, його зять і старший радник Джаред Кушнер в компанії з колишнім радником з нацбезпеки Майклом Флінном зустрічався з російським послом в США Сергієм Кисляком. Про це напередодні повідомила впливова газета The New York Times, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зустріч пройшла в грудні в башті Трамп-тауер. За даними газети, вона проводилася, щоб «встановити канал комунікації».

Представник Білого дому Хоп Хікс підтвердила, що на зустрічі був присутній Флінн.

«Вони в цілому обговорювали відносини, і був сенс встановити канал комунікації. Джаред зустрічався з багатьма представниками інших країн - загалом і в цілому близько 20 осіб », - наводить видання слова Хоп Хікс. За її даними, пан Кушнер, пан Флінн і пан Кисляк розмовляли в тристоронньому форматі. Окремо зять американського лідера з російським дипломатом не зустрічався.

При цьому, як повідомляє USA Today, ще два радники виборчого штабу Трампа бачилися з послом РФ - Джеффрі Гордон і Картер Пейдж. Тема їх бесіди не називається.

Нагадаємо, позавчора видання The Washiington Post повідомило, що призначений Трампом генеральний прокурор США Джефф Сешнс в минулому році також мав дві зустрічі з Сергієм Кисляком, які приховав на слуханнях про його затвердження на посаду.

За два дні перед тим, 28 лютого, британське видання The Guardian написало, що Трамп приховав отримання кредитів від банку, пов'язаного з Путіним.

А ще в кінці січня виконуюча обов'язки генерального прокурора Саллі Йейтс повідомила Білий дім і Трампа про те, що радник президента з національної безпеки Майкл Флінн ввів в оману високопоставлених керівників з адміністрації про характер своїх телефонних розмов з російським послом в США. Після чого, як відомо, Флінн змушений був зі скандалом піти у відставку. Ех, нарветься Трамп на імпічмент ...

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...