Злочини окупанта: На Донеччині російські військові-мародери скалічили вчительку

Жінці, яка не дала пограбувати школу, зламали руку.

Ілюстрація: ЖЖВійськовослужбовці Росії нанесли тілесні ушкодження вчительці, яка намагалася зупинити розкрадання ними шкільного майна Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Інцидент стався у селі Комінтернове, коли декілька мародерів зі збройних сил Росії намагалися обікрасти місцеву школу, під час чого побили та зламали руку вчительці, яка не дозволяла їм виносити з приміщення речі.

21 квітня близько 15 мешканців села виказали відкритий протест командуванню 9 ошмсп мп, в який входять зазначені мародери. За словами людей, командування полку й досі не покарало винних у нападі на жінку.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...