Зловмисника, що "мінував" сьогодні станції метро в Києві, затримано

"Телефонний терорист" розповів, що за вчинення цих злочинів йому заплатили з Росії.

СБУ затримала чоловіка, який сьогодні телефоном "мінував" станції київського метрополітену. Фото: СБУ.

Співробітники Служби безпеки України затримали зловмисника, який сьогодні телефоном повідомляв про мінування станцій київського метрополітену. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

По обіді на телефон спецлінії "102" надійшло повідомлення про мінування станцій метрополітену Оболонь та Мінська. А за годину знову надійшло повідомлення від тієї ж особи про мінування ще двох інших станцій метрополітену ‒ Майдан Незалежності та Площа Льва Толстого.

Співробітники Київського управління СБ України оперативно встановили місце перебування зловмисника та затримали його в одному із сіл на Київщині. При цьому "телефонний терорист" розповідав, що за вчинення цих злочинів йому заплатили з Росії.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 Кримінального кодексу України.

Відповідно до цієї статті хибне повідомлення про мінування будь-яких об'єктів власності карається позбавленням волі на строк від двох до шести років. За повторний такий дзвінок зловмисника може бути засуджено від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...