Знешкоджено: диверсант готував теракт у Харкові на річницю Революції Гідності

На Харківщині Служба безпеки України знешкодила диверсанта терористичної організації «ЛНР».

Бойовик готувався здійснити теракт. Фото: прес-служба СБУ.

Бойовик прибув до Харківської області з підконтрольних терористам районів через територію Російської Федерації. Під час проведення масових заходів у Харкові з нагоди святкування річниці Революції Гідності він мав виконати наказ своїх ватажків - підготувати та здійснити терористичний акт. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Співробітники СБУ затримали бойовика у Зміївському районі, де він переховувався. У зловмисника вилучено бойові гранати Ф-1 та РГД-5, обріз мисливської рушниці з набоями, а також військовий квиток та «нагороди» терористичної організації «ЛНР».

Слідчим відділом Управління СБУ в Харківській області розпочато кримінальне провадження за ст. 201 (контрабанда боєприпасів) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...