Знімки з супутника показали, що Кім Чен Ин приховує секретний ядерний об'єкт

​На цьому об'єкті КНДР могла розробляти свою програму зі збагачення урану для створення ядерної зброї.

КНДР приховує секретний ядерний об'єкт. Фото: vesti.ru.

Експерти Інституту науки і міжнародної безпеки США вважають, що в Північній Кореї може бути розташований ядерний об'єкт, про який раніше не було відомо, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Такі висновки фахівці зробили, вивчаючи супутникові знімки.

Повідомляється, що цей об'єкт КНДР могла використовувати на ранніх етапах розробки своєї програми зі збагачення урану для створення ядерної зброї.

У доповіді говориться, що центрифуги для збагачення урану могли створюватися на заводі, на якому виробляють авіаційні запчастини. Це підприємство розташоване в 43 кілометрах від ядерного комплексу в Йонбені.

Підтвердження або спростування розташування ядерних об'єктів Північної Кореї може мати вирішальне значення для будь-якого майбутнього угоди щодо заморозки і знищення програми створення ядерної зброї КНДР.

Ймовірно, разом із F-16: Колм України може отримати нові системи Patriot

субота, 4 травень 2024, 11:56

Близько 70 українських військовослужбовців вирушили до Німеччини, щоб пройти півторамісячний курс навчання на зенітних ракетних комплексах Patriot. Очікується, що ці системи ППО прибудуть на поле бою в Україну вже наприкінці червня. На Заході прогнозую...

Атаки на Україну посиляться? Китай будує у РФ завод із виробництва дронів

субота, 4 травень 2024, 11:49

У Краснодарі планують випускати безпілотники JT40, які здатні нести 60 кг корисного навантаження і вести спостереження за об'єктами, передають Патріоти України. Як пише видання CNews, компанія Jitian lntelligent Equipment (Китай) має намір побудувати ...