Знову сердечний приступ? Шойгу буде наступним після Сергуна, - Кох

Представників російського військового керівництва "косить" дивна смерть.

Сергій Шойгу. Фото: ЖЖЕкс-віце-прем'єр РФ Альфред Кох прокоментував раптову смерть ще одного російського високопоставленого військового чину - Ігоря Сергуна. Він вважає, що це тільки початок і наступним у списку може бути не хто інший як Міністр оборони РФ Сергій Шойгу, повідомляють Патріоти України.

Кох вважає, що ряд останніх подій, які відбулися в РФ і в світовому інформаційному полі пов'язані між собою. Першою такою подією є раптова смерть заступника начальника штабу повітряно-десантних військ Російської Федерації генерал-майора Олександра Шушукіна, який здійснював командування операцією в Криму.

Друге - встановлення даних 20 офіцерів, безпосередньо причетних до збиття малазійського Боїнга. Третьою важливою подією того ж ряду є смерть глави ГРУ РФ Ігоря Сергуна.

«Тобто тепер ці 20 офіцерів (якщо вони ще живі, до речі) можуть сміливо говорити, хто їм дав наказ: мертві сорому не мають. І, найголовніше: нікому не розкажуть, хто ж їм його дав... Я так розумію, Шойгу потрібно приготуватися? За логікою наступний - він?» - прогнозує Кох.

Нагадаємо, після звістки про смерть начальника ГРУ РФ генерал-полковника Ігоря Сергуна експерти і аналітики взялися аналізувати кандидатуру наступного ворога Кремля. Подейкують, що третім буде ставленик Путіна в анексованому Криму Сергій Аксьонов. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп Борислав Береза.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...