Зрада: Місія ОБСЄ пустила російських військових в тил АТО, - волонтери

"Отака от спостережна місія - коли російські розвідники працюють в тилу у наших", - наголосили у волонтерській організації.

Ілюстрація: ЖЖ

До Авдіївки безперешкодно приїхав російський офіцер Рустам Мурадов домовлятися про мир після того, як українські військові дали відсіч диверсійній групі кадрових російських військових, повідомляють Патріоти України з посиланням на волонтерський проект "Повернись живим".

Коли до позицій українських військ наближалась диверсійно-розвідувальна група, було прийняте рішення з крупнокаліберного кулемета "пройтися" по ймовірному місцю наближення ворога. "Скільки поранених і вбитих росіян виявилося в кінці бою – невідомо", — йдеться в повідомленні.

Саме після цього в Авдіївку без ніяких проблем прийшов російський офіцер. Доступ до українських позицій йому забезпечили спостерігачі місії ОБСЄ. "Відомо, що цей російський офіцер керує спецназом ГРУ. А що може бути кращим для розвідника, ніж приїхати у тил до противника", — обурюються волонтери.

Пізніше виявилося, що місія ОБСЄ поселила в Авдіївці на коксохімічному заводі "ще двох російських майорів, як вільно ходять у російській формі і бачать ситуацію в місті зсередини". "Отака от спостережна місія – коли російські розвідники працюють в тилу у наших", — наголосили у волонтерській організації.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...