​Зрада по-рашистськи або "просто денег нет": Пропутінським "вовкам" вперше не дали грант президента РФ

Чим тепер хлопчакам «Хірурга» Олександра Залдостанова наповнювати свої косметички і що буде з традиційними «патріотичними» заїздами а ля «на Берлін» покаже найближче майбутнє. Як і те чи не вичерпається на цьому їхній «патріотизм за гроші».

 Пам'яте фото: «Хірург» Залдостанов обійняв Володимира Володимировича, а інший "вовчик" в екстазі приспустив штані

Байк-клуб "Нічні вовки", відомий своєю підтримкою президента РФ Володимира Путіна, вперше з 2012 року не отримав президентського гранту, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський "Коммерсант". Таке рішення затверджено координаційним комітетом з розподілу президентських грантів під керівництвом першого заступника голови Адміністрації президента РФ Сергія Кирієнка.

"Нічні вовки" подали на конкурс три заявки. Дві з них не допущені до експертизи як такі, що не відповідають вимогам конкурсу. Так, місцева організація "Нічні вовки Ізмайлове м. Москви" не змогла довести необхідність проекту "Твоя Росія", створення "Карти туристичної історії", орієнтованої на іноземну аудиторію (2,6 млн руб.).

"Нічні вовки Чечні" подали заявку, яка також не була розглянута, - про зміцнення міжнаціонального і міжрелігійного згоди на міжнаціональному фестивалі мандрівників "Побратим" (3,8 млн руб.).

Заявка московської організації "Дитячі новорічні ялинки в Байк-центрі" на суму 9,5 млн руб. була розглянута експертами, але не схалена.

Починаючи з 2012 року "Нічні вовки" отримали в рамках президентських грантів не менше 60 млн руб. Організація отримувала їх щорічно: 3,7 млн руб. в 2012 році на проведення байкерських ялинок (стали щорічними); в 2013-му - 3,5 млн руб.; в 2014-му - два гранти по 9 млн руб .; в 2015-му - 9 млн і 12 млн руб; в 2016-му - 7 млн і 4,2 млн руб.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"