"Зробив собі носик, як у дівчини": обличчя Путіна оцінили на предмет "пластики"

Невеликий ніс із тонким переніссям - це остання мода серед жінок, які звертаються до пластичних хірургів.

Путін звертався до пластичних хірургів. Фото: ТАСС.

На обличчі президента Росії Володимира Путіна помітні явні сліди втручання пластичного хірурга. Таку думку в ефірі ObozTV висловила психоаналітик Олена Рихальська, передають Патріоти України.

Коментуючи чутки про те, що Путіну колють ботокс, вона зазначила: "Якщо говорити про якісь уколи, то давно помічена певна набряклість на обличчі. Це властиво людям, які дуже багато п'ють, але я не думаю, що це властиво Путіну. Тому, тут ми скоріше можемо говорити про пластику".

Крім того, Рихальська помітила на обличчі президента РФ й інші сліди. "Я не пластичний хірург, але ніс у нього точно змінений, особливо нижня частина. Вважається, що ніс з віком росте, але він у нього не виріс, а навпаки став меншим. Він зробив собі маленький з тоненьким переніссям носик, як зараз модно робити дівчатам у пластичних хірургів", - заявила вона.

Також психоаналітик проаналізувала риси обличчя Путіна. "У нього навислі повіки, це говорить про схильність до деспотизму, у нього тонка верхня губа і не дуже товста нижня - це говорить про те, що він не тільки хитрий, але і вміє маневрувати, багато разів подумає, перш ніж прийняти рішення", - зазначила вона.


Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...