​ЗСУ знов зазнали втрат на підступах до Донецьку

Український воїн загинув під час обстрілу російських окупантів біля шахти «Бутівка»
Шахта "Бутівка". Форпост ЗСУ на підступах до Донецька

За минулу добу в зоні АТО в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, зазначають Патріоти України.

Полковник уточнив, що український вояк загинув під час ворожого обстрілу українських позицій біля шахти «Бутівка». «Ще двоє бійців отримали поранення біля Пісок», - додав Лисенко.

Як повідомлялося, наприкінці минулої доби обстановка на Донбасі дещо загострилась. Увечері бойовики обстріляли позицій Збройних сил України в напрямку КПВВ «Майорське».

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 разів порушили перемир’я. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...