Зустріч лідерів "братніх" держав: Лукашенко назвав білоруське місто російським. Путін йому подякував

Місто Могильов знаходиться поблизу російського кордону на сході Білорусі.

Путін і Лукашенко зустрілися в Могильові. Фото:ТВ ЦЕнтрПрезидент Білорусі Олександр Лукашенко назвав місто Могильов, що входить до складу його держави, російським. Така заява пролунала під час його зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, яка проходила якраз в Могильові, передають Патріоти України.

"Місто більше російське, ніж білоруське. Завжди раді бачити вас. Багато чого зроблено для Форуму регіонів", - сказав Лукашенко і додав, що це не остання зустріч лідерів Росії та Білорусі в цьому році.

Путін, у свою чергу, висловив колезі подяку за прийом, помітивши, що Могильов - красиве, чисте і доглянуте місто, яким російська делегація вдосталь помилувалася.

Слід відзначити, що Могильов знаходиться поблизу російського кордону на сході Білорусі.

Джерело: ТАСС

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...