Звільненням Савченко Путін показав, кого бачить наступним президентом України, - російський блогер (відео)

Надія Савченко - це ще одна спецоперація Кремля, спрямована на те, щоб на чолі України поставити свою людину.

Поверненням Савченко Путін показав, що бачить наступним президентом України Медведчука. Фото: rian.com.ua.

Президент Росії Володимир Путін в ситуації зі звільненням української льотчиці і депутата Верховної Ради Надії Савченко чітко продемонстрував, кого бачить наступним президентом України, і що тільки з цим кандидатом можлива стабілізація українсько-російських відносин. Про це в прямому ефірі "Обозревателя" заявив російський економіст і блогер Слава Рабинович, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На його думку, те, як Кремль підніс роль українського політика Віктора Медведчука в історії повернення Савченко на батьківщину, говорить про одне: Путін хотів показати, кого бачить наступним президентом України.

"Коли Путін запросив родичів загиблих журналістів ВГТРК, вони й гадки не мали ні про Медведчука, ні про проханні про помилування, яке нібито вони подавали ще в березні. Їм наказали мовчати і з усім погоджуватися. Таким чином Путін хотів показати як російським знавцям відносин з Україною, самій Україні, так і міжнародній спільноті, що по ліву руку від нього сидить новий президент України. і якщо його поставити на чолі держави, то все буде тіп-топ", - заявив Рабинович.

Як підкреслив блогер, це ще одна спецоперація Кремля, спрямована на те, щоб на чолі України поставити свою людину.

"Ситуація з обставинами цього телевізійного шоу за участю родичів загиблих журналістів і з присутністю Медведчука, подача прохання про помилування через Медведчука, ще одна спецоперація Кремля, при якій Путін каже: ось наш кандидат на пост президента України, якщо ви його поставите, то ми знову будемо в дружніх відносинах ", - підсумував Рабинович.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...