Звір лютує, перш ніж здохне: Боєць АТО пояснив, чому загострилась ситуація на Донбасі

РФ поступово припиняє свою діяльність на Донбасі, а 2017 рік повинен стати критичним для неї, вважає Юрій Колесніков.

Росія готується дати останній дембельський акорд. Фото: DT.ua.

Учасник АТО і військовий експерт Юрій Колесніков вважає, що у військовому протистоянні на Донбасі настав момент, коли російська армія буде наносити якомога більшої шкоди українським територіям перед своїм відходом. Слова військового наводить видання "Обозреватель", інформують Патріоти України.

Колесніков вважає, що перед своїм відходом з території України, російські військові будуть намагатися за допомогою артилерійських знарядь зруйнувати інфраструктуру населених пунктів. Але найбільше, на його думку, постраждають окуповані території.

АТОшник вважає, що РФ поступово припиняє свою діяльність на Донбасі, а 2017 рік повинен стати критичним для неї.

Колесніков розповів, що Росія незабаром обов'язково піде з окупованих територій, тому що агресори не розраховували на війну, яка триватиме більше 3 років. І тільки після відходу росіян Україна дізнається повну інформацію про втрати за час військового протистояння. За словами ветерана АТО, тоді країна здригнеться.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...