" Він подарував людям своє життя, свою любов і свою пісню": У мережі з'явився трейлер фільму про легендарного воїна АТО (відео)

До створення стрічки долучилися тисячі людей, що допомогли по крихтах зібрати відео та фото фрагменти життя Великого Українця. Доброчинці з усього світу надіслали кошти на виробництво фільму.

Василь Сліпак. Фото:скрін відео

Творчий колектив презентував трейлер українського документального фільму "МІФ" про життя та загибель оперного співака, соліста Паризької опери Василя Сліпака. Ролик представили у Facebook, зазначають Патріоти України.

Режисери Леонід Кантер та Іван Ясній за рік створили стрічку про загиблого в АТО співака зі світовим ім’ям. У фільмі поєднали документальні кадри та анімацію, яку створив іменитий український карикатурист Юрій Журавель.

"До створення стрічки долучилися тисячі людей, що допомогли по крихтах зібрати відео та фото фрагменти життя Великого Українця. Доброчинці з усього світу надіслали кошти на виробництво фільму. На завершальному етапі плече підтримки підставило також ДержКіно України", - йдеться у повідомленні авторів.

У грудні "МІФ" вирушив у промо-тур містами США. В рамках прем'єрного туру знімальна група відвідає 20 міст України.

"МІФ" – це історія про Василя Сліпака, якого зараз, нажаль, вже немає серед живих. Він пізно почав говорити, але коли почав, то одразу заспівав. Він співав вдома, на вулиці, на оперних сценах, на майданах, співав під кулями в окопі… Він подарував людям все, що мав. Своє життя, свою любов і свою пісню", - опис до трейлера.

Кияни зможуть побачити прем'єру "МІФу" вже 25 січня у кінотеатрі "Україна". У прокат українських кінотеатрів фільм вийде в лютому 2018 року.

Кажуть, що причина була поважна: В Одесі співробітники ТЦК заштовхали чоловіка в мікроавтобус

понеділок, 29 квітень 2024, 22:29

У Мережі поширюється відео нібито з Одеси, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують іншого чоловіка в мікроавтобус. В Одеському ТЦК заявили, що на кадрах затримують громадянина-втікача. Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК і...

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...