100% російський агент: Голова СБУ розповів, на кого працював затриманий Станіслав Краснов

"До нас приходили з фаєрами: як же так, що це ви патріотів тиснете. Ми були змушені публічно надати докази його злочинної діяльності" - пояснив Василь Грицак.

Станіслав Краснов. Фото:telegraf.com.uaГолова Цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов є агентом Росії, який діє проти українського народу. Про це заявив очільник Служби безпеки України Василь Грицак у інтерв'ю виданню Liga.net, передають Патріоти України.

За його словами, СБУ наразі працює над багатьма проблемами та намагається завоювати довіру суспільства. Втім довести ефективність своєї роботи народу не завжди буває легко.

"Взяти Краснова. Встановлений нами 100% російський агент. Але до нас приходили з фаєрами: як же так, що це ви патріотів тиснете. Ми були змушені публічно надати докази його злочинної діяльності", - наголосив Грицак.

Як відомо, СБУ затримала Станіслава Краснова в ніч на 28 лютого поточного року.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...