16-річна "дівчинка-змія" з Індії страждає на рідкісне генетичне захворювання (фото)

​Шаліні Ядав раз в 1,5 місяця практично повністю втрачає шкіру, і так триває з самого народження дівчинки.

16-річна дівчинка страждає на рідкісне захворювання шкіри. Фото: SWNS.com

В Індії 16-річна дівчинка Шаліні Ядав страждає від рідкісного захворювання шкіри. Місцеві жителі прозвали її "дівчиною-змією" через те, що все тіло хворої покрито жорсткою лускою, яка практично повністю злазить раз на півтора місяця. Ядав і її сім'я не знають, як позбутися недуги, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Рідкісне захворювання, яким страждає дівчина, називається "еритродермія". За словами матері Ядав, її дочка має своєрідний панцир замість шкіри з самого народження. У сім'ї хворої вісім дітей і дуже мало коштів. Батьки юної "змії" не знають, як її вилікувати.

Через зовнішній вигляд Ядав була змушена кинути школу. Дівчина каже, що хоче жити і вчитися, як її однолітки, однак ті не можуть перебувати з нею поруч.

Західні журналісти пишуть, що сім'я хворої буде рада будь-якій допомозі.

Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...