2017 рік для українських політиків - рік "півнячих боїв", - прогноз астролога

Астролог Влад Росс переконаний, що в наступному році житиметься краще, ніж у 2016 році.

Півнячі бої. Фото: ТСН.

2017 рік загалом буде кращим, ніж 2016 рік, незважаючи на те, що символ року - Півень - говорить про небезпеку "півнячих боїв" в українському політикумі. Про це в ефірі "Обозревателя" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Символ наступного року - червоний бійцівський півень. Різного роду конфронтації можуть виходити назовні, особливо між політиками. Якщо в рік Мавпи вони якимось чином згладжували ситуацію, і до повного протистояння не доходило, то в рік Півня може бути повний розброд, наскоки один на одного та інше", - сказав він.

Астролог додав: "Багато що в країні може змінюватися. На сцену виходитимуть харизматичні, гострі політики, які будуть включатися в цей "півнячий бій". Такі "харизмати" мають всі шанси на успіх, вони можуть досягти багато чого, зокрема, на можливих перевиборах у нашій країні, адже наш нинішній парламент дійсно дихає на ладан".

Разом із тим, Росс переконаний, що рік Півня буде позначений "економічною стабільністю і навіть невеликим економічним зростанням". Рік повинен бути позитивним із погляду "зарплат, у плані пенсій, у плані нових можливостей, особливо для людей підприємницького спрямування".

"Гірше не житиметься, а буде жититися загалом трохи краще", - пообіцяв астролог.

Як писали Патріоти України, раніше Влад Росс попередив Володимира Путіна про те, що 2017 рік буде для нього найважчим.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...